Scandal pe pagina unui deputat PNL. Un activist al Coalitiei pentru Familie lanseaza un atac la persoana: „Inchizitie politica a fost pe vremea tatalui tatalui dvs.”

Votul din Camera deputatilor pe legea de modificare a Constitutiei in forma propusa de Coalitia pentru Familie a nascut o serie de reactii inclusiv din partea persoanelor neimplicate politic. Apoi, de la opiniile impotriva referendumului si pana la atacurile la persoana din partea militantilor Coalitiei nu a mai fost decat un singur pas.

Fiica adoptiva a fostului premier Petre Roman, Catinca, a comentat pe pagina de facebook a deputatului PNL Daniel Gheorghe, unul dintre promotorii Coalitiei pentru Familie, aducand critici votului de marti.

loading...

Romania se indreapta cu pasi siguri spre Evul Mediu!, a spus Catinca Zilahy (Roman).

A urma o replica ironica a deputatului si un atac direct din partea jurnalistului Mihai Somanescu, un activist al Coalitiei pentru Familie.

Niciodata n-a fost inchizitie in Romania si in tarile ortodoxe. Inchizite politica a fost doar pe vremea tatalui tatalui dvs adoptiv, domnul Walter Roman, cand cei care ziceau ca aduc „progres” bagau oameni cu miile in puscarii pentru ca gandeau si vorbeau altfel, i-a reprosat Somanescu fiicei adoptive a lui Petre Roman.

Catinca Zilahy – fiica lui Roman nu i-a preluat niciodata numele de familie – s-a aparat aratand ca nici nu aproba si nici nu este raspunzatoare pentru „faptele si ideologia” membrilor familiei sale.

„Ce legatura am eu cu ce a facut tatal meu? De ce aduceti in discutie ceva care nu are legatura cu situatia actuala? Nu am fost niciodata implicata politic si daca dintr-o conjunctura care nu a tinut de mine fac parte din familia asta, nu inseamna ca si aprob sau sunt raspunzatoare de faptele si ideologia membrilor ei”, a scris Catinca.

sursa: Pagina de facebook a deputatului Daniel Gheorghe

Catinca Zilahy este fiica adoptiva a fostului premier Petre Roman, fiul importantului activist si lider comunist Valter Roman (nascut Ernő Neuländer) .

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *