De la Antena 3 la TVR, Ionut Cristache devine noul caine de paza al imaginii Gabrielei Firea

Transferat de la Antena 3 la TVR, Ionut Cristache este unul dintre cei mai determinati aparatori ai puterii PSD-ALDE, gata sa taxeze orice opinie negativa la adresa Stangii.

Ostil cu Opozitia si ingaduitor cu Puterea, jurnalistul care l-a numit „mare roman” pe Sebastian Ghita pare sa nu mai tolereze nici macar articolele critice la adresa PSD. Atasamentul fata de Puterea PSD-ALDE nu se manifesta, insa, doar la postul public de televiziune – de unde incaseaza un salariu de 12.000 lei lunar, potrivit dezvaluirilor din presa -, ci si pe pagina proprie de facebook, unde Cristache ii taxeaza pe jurnalistii incisivi.

loading...

Intr-o postare pe facebook, jurnalistul supranumit „reporterul sarmaluta” a criticat in termeni duri titlul unui articol de presa in care se relatau neregulile descoperite in Primaria Sectorului 4. Cristache s-a aratat nemultumit inclusiv de poza aleasa de ceilalti jurnalisti pentru ilustrarea materialului si a catalogat articolul drept „o manipulare de doi bani (…) facuta pe multi bani”.

Moderatorul TVR, care declara ca „nu vrea sa se transforme in avocatul lui Firea”, crede ca „e de porc” ca jurnalistii sa prezinte dezvaluirile din Primaria Sectorului 4 folosind sintagma „primaria PSD” pentru ca cititorii ar putea crede ca e vorba despre institutia condusa de Gabriela Firea. Ceea ce fostul reporter Antena 3 omite este ca si Primaria Sectorului 4 este condusa de un membru PSD.

In plus, pe Ionut Cristache il nemultumeste citarea unui cetatean de origine franceza pentru ca ar avea si calitatea de „consilier USR”, ceea ce, din motive neprecizate, i-ar anula parerile.

De asemenea, Cristache incearca si un exercitiu deontologic, sustinand ca materialul „nu contine nicio dovada ca se fura, ci doar se prezuma ca se fura”.

Reamintim ca, in 2016, Ionut Cristache a fost transferat de la Antena 3, unde functionase ca reporter si realizator al unei emisiuni saptamanale inregistrate, la TVR, pe postul de moderator al celui mai important talk-show politic al televiziunii publice.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *