Cat de liberal mai este Tariceanu? Presedintele ALDE isi ameninta cu excludere toti colegii contestatari

Biroul Politic Executiv al ALDE a decis, joi, sa propuna excluderea din partid a fostului co-presedinte Daniel Constantin. Decizia finala va fi luata in cadrul Delegatiei Permanente, insa Calin Popescu Tariceanu a declarat deja ca si ceilalti constestatari ai congresului risca aceeasi sanctiune.

Presedintele Senatului a incercat sa se distanteze de propunerea de excludere a lui Daniel Constantin, insa nu s-a abtinut sa ii ameninte pe cei care il contesta.

loading...

„Eu nu am votat, colegii mei au votat şi această propunere va fi înaintată Delegaţiei permanente care va avea loc săptămâna viitoare, joi (…) Această decizie a Biroului Politic Executiv de a propune excluderea nu e una care să mă bucure, dar în acelaşi timp eu vreau să îi avertizez pe toţi foarte clar că nici colegii mei şi nici eu nu suntem dispuşi să încasăm aşa toate prostiile, toate aberaţiile care sunt spuse la adresa noastră (…) Până săptămâna viitoare, cei care au semnat contestaţiile în instanţă au posibilitatea să le retragă. Dacă îşi retrag semnăturile, atunci putem să ne vedem în continuare de drum împreună, dacă nu, fiecare îşi alege drumul pe care crede că trebuie să meargă”, a declarat Tăriceanu.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *