Liberalii „traditionalişti” o desfiinţează pe Turcan si cer o reacţie de la peneliştii lor de încredere

Opozitia liderului interimar al PNL, Raluca Turcan, fata de constituirea comisiei de ancheta pentru alegerile prezidentiale din 2009 a starnit nemultumirea mai multor liberali vechi, grupati in Asociatia Clubul Liberal I. C. Bratianu 1875, care considera ca presedintele interimar ar trebui sa ar trebui sa fie rezervat in exprimarea unor puncte de vedere ale partidului.

Intr-un comunicat de presa semnat de comitetul director al Asociației  „Clubul Liberal Ion C. Brătianu – 1875” se arata indignarea mai multor membri si simpatizanti ai PNL fata de atitudinea doamnei Raluca Turcan privind comisia de ancheta a alegerilor din 2009. Liberalii traditionalisti cred ca „Raluca Turcan ar trebui să aibă decența de a nu se exprima împotriva cercetării legalității și corectitudinii unor evenimente în care a jucat un rol important în acea parte a actualului PNL care este suspectată de fraudarea alegerilor.

loading...

„Doamna Raluca Turcan ar trebui să fie rezervată în exprimarea unor puncte de vedere ale P. N. L., atât timp cât statutul de președinte doar interimar nu îi conferă posibilitatea consultării și, prin urmare, exprimării unor poziții ale partidului. Mai mult, doamna Raluca Turcan ar trebui să aibă decența de a nu se exprima împotriva cercetării legalității și corectitudinii unor evenimente în care a jucat un rol important în acea parte a actualului P. N. L. care este suspectată de fraudarea alegerilor”, sustin membrii asociatiei.

In plus, Clubul Liberal face apel la o serie de fosti si actuali parlamentari PNL sa ia atitudine, nominalizand mai multi alesi ai partidului de la care asteapta o reactie.

„Asociația Clubul Liberal Ion C. Brătianu – 1875 consideră că membrii ai Partidului Național Liberal, ca domnii Daniel Gheorghe-deputat, Radu Zlati-profesor (fost deputat), Crin Antonescu-istoric (fost președinte PNL), Puiu Hasoti-istoric (fost senator), Victor Paul-Dobre-deputat, Florin Roman-deputat, Eugen Nicolaescu-deputat, Mihai Voicu-deputat, Virgil Guran-manager (fost deputat), Cornel Popa-senator, Vlad Nistor-profesor (fost deputat), doamna Lucia Varga (fost deputat) si Mircea Ionescu Quintus-fost președinte PNL, ar trebui, la rândul lor, să exprime un punct de vedere, partidul având în anul 2009 propriul său candidat la președinție, adversar al celui suspectat de fraudarea alegerilor”, se arata in acelasi comunicat.

Reamintim ca, recent, președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, s-a exprimat împotriva constituirii unei comisii parlamentare pentru cercetarea suspiciunilor privind posibila fraudare a alegerilor prezidențiale din anul 2009.

 

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *