Istoria se complica: „Traian Basescu a castigat cu voturile controlate de SIE”

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu, fost senator al Partidului National Liberal, a publicat o serie de dezvaluiri in completarea celor relatate anterior de Dan Andronic.

Dupa ce directorul cotidianului Evenimentul Zilei a sugerat ca victoria lui Traian Basescu din 2009 s-ar datora gruparii George Maior – Florian Coldea – Laura Codruta Kovesi – Gabriel Oprea, Rosca Stanescu declara ca adevaratii artizani ai alegerilor prezidentiale au fost agentii Serviciului de Informatii Externe. Traian Basescu ar fi devenit presedinte a doua oara cu ajutorul voturilor din  Diaspora, „controlate” de SIE, sustine jurnalistul.

loading...

„Am plecat într-o altă locație a Lacului Snagov, la regretatul Dinu Patriciu. Acolo, se aflau alte personalități, în general din PNL, care așteptau rezultatul exit-pollurilor. Printre participanți se afla o personalitate publică cu importante conexiuni în Serviciul de Informații Externe. Aceasta mi-a spus, înainte de exit-polluri, același lucru pe care l-am aflat de la Dan Andronic. Și anume că, în final, indiferent de exit-polluri, Traian Băsescu va câștiga alegerile. Mi s-a părut, în acel moment, o aiureală. La fel cum aiureală mi se păruse pariul pe care încerca să îl facă Andronic cu mine. Au venit exit-pollurile, iar Geoană era câștigător. Respectiva persoană din anturajul lui Dinu Patriciu continua impasibil să îmi spună că Traian Băsescu este cel care va avea, în final, cel mai bun rezultat. Nu mi-am pierdut respectiva noapte. M-am culcat și am dormit liniștit. Dimineața, în zori, aveam să aflu rezultatul. Câștigase Traian Băsescu. Cu voturile din diaspora. Controlate de ambasade și consulate. Pardon, de Serviciul de Informații Externe. Adică de o parte din sistem. Avusese dreptate Dan Andronic”, a povestit Sorin Rosca Stanescu pe blogul personal.

loading...

Comentarii

Comentarii

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *