Priorităţile Gabrielei Firea pentru Bucureşti. Festivalurile şi statuile, mai importante decât spitalele

Mai degrabă preocupată de jocul Balena Albastră sau de decorațiunile de Paște, care au costat bugetul public aproximativ 175.000 de euro, Gabriela Firea pare că a ignorat cu desăvârșire modul în care a fost constituit bugetul Capitalei în anul 2017. Astfel, se pare că pentru actualul primar General, festivalurile, evenimentele culturale și statuile sunt mai importante decât investițiile în infrastructură sau în spitale.

Cifrele vorbesc de la sine. Mai exact, bugetul pe 2017 prevede 55 milioane de lei pentru biserici, 30 milioane lei pentru statui, 180 milioane lei pentru instituțiile care organizeaza spectacole, concerte, targuri, festivaluri si alte evenimente culturale și 350 milioane lei pentru teatrele bucureștene.

loading...

Pe de altă parte, pentru cele 19 spitale din subordinea Primariei si pentru cabinetele scolare medicale si stomatologice au fost alocate doar 83 de milioane de euro, în timp ce pentru proiectele de infrastructură aflate în lucru s-au alocat doar circa 80 de milioane de euro.
De asemenea, cu excepția unui singur proiect, în 2017 nu va începe nicio altă lucrare nouă de infrastructură.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *