Televiziunea condusa de Mihai Gidea, inca un proces pentru dezinformare. Un politician USR anunta: Dau in judecata Antena 3!

Postul Antena 3 se afla din nou in mijlocul unui scandal, dupa ce consilierul general USR Ana Maria Ciceala a anuntat ca intentioneaza sa actioneze in instanta televiziunea pentru informatiile mincinoase difuzate in ultima saptamana.

Dupa ce consilierii USR au publicat inregistrari care ilustrau comportamentul brutal si limbajul suburban al oamenilor PSD din Consiliul General, echipa Gabrielei Firea a reactionat printr-un atac lansat de Antena 3. Televiziunea condusa de Mihai Gidea a difuzat, vineri, o serie de informatii mincinoase, sustine consilierul USR Ana Maria Ciceala, pentru care va fi chemata in judecata.

loading...

„În această seară m-au atacat prin Antena 3, sugerând că tatăl meu ar fi proprietarul unei firme din domeniul serviciilor de sănătate, când el este un simplu angajat al acestei firme, care nu a avut și nu are atribuții în încheierea contractelor. Voi da in judecata Antena 3”, a anuntat Ciceala, pe pagina proprie de facebook.

 

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *