Cum i-au pacalit Gabriela Firea si Mihai Gidea pe telespectatorii Antena 3. Detaliul care a dat de gol interviul regizat cu primarul general / VIDEO

Mihai Gidea a difuzat luni, 27 martie, un interviu-maraton cu primarul general Gabriela Firea, fosta stirista si realizatoarede la Antena 3, pe care l-a prezent ca fiind unul spontan. O simpla analiza a inregistrarii demonstreaza, insa, ca momentul a fost unul regizat, iar sceneta in care Gidea o surprinde pe Firea in timpul unei „sedinte importante” a respectat un scenariu agreat de ambele parti.

De asemenea, consilierii primarului si viceprimarul ALDE Tomnita Florescu au acceptat sa joace un rol in piesa pusa in scena de directorul Antena 3.

loading...

„Complicele” lui Mihai Gidea a fost consilierul personal al primarului, Ligia Enache, fost producator al emisiunii Stirea zilei de la Antena 3.

Desi atat Gidea cat si consilierul Enache au repetat ca Gabriela Firea nu stie ca echipa Antena 3 a venit intr-o vizita inopinata, iar primarul general a incercat – impreuna cu toti cei prezenti la sedinta – sa para surprinsa, un detaliu i-a dat de gol: primarul general avea lavaliera deja montata si conectata de aparatura Antena 3.

loading...

Comentarii

Comentarii

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *