Protestul #rezist se muta din fata Palatului Victoria. Unde vor protesta bucurestenii duminica

Protestul #rezist continua in Bucuresti si in mai multe orase din tara, chiar daca OUG a incetat sa existe. Riscul ca Parlamentul sa reia tentativa de gratierea a unor fapte de coruptie sau de a dezincrimina abuzul in serviciu, principala fapta cercetata de DNA, planeaza in continuarea, asa ca protestatarii au decis un nou loc de intalnire pentru mitingul de duminica, 12 martie.

Pe pagina de facebook a grupului Coruptia ucide a fost anuntat ca protestatarii se vor intalni duminica, incepand cu ora 18, in fata Palatulul Parlamentului.

loading...

„OUG 13 revine pe filieră parlamentară. PSD intenţionează să graţieze faptele de corupţie. Este esenţa prescurtată a amendamentelor propuse de senatorul PSD Şerban Nicolae. Serban Nicolae despre amendamentele la proiectul legii gratierii: Ar beneficia aproximativ 2.700 de persoane. Nu cred ca cei care sunt corupti trebuie sa stea 3 intr-un pat, in conditii de igrasie, de igiena precara Corupții trebuie să stea la pușcărie iar dacă nu au condiții, condițiile trebuie făcute pentru toți oamenii care stau în pușcărie Ca sa afle toată lumea de acest eveniment, este util ca fiecare sa își invite prieteni la eveniment”, se arata in apelul organizatorilor.

Pana sambata dimineata, 1600 de persoane confirmasera rezenta pe facebook, iar 2000 se declarasera interesate de eveniment.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *