Imagini din vila in care Sebastian Ghita si Florian Coldea si-au petrecut impreuna revelionul 2015 (GALERIE FOTO)

Fostul deputat Sebastian Ghita a prezentat inregistrari in care apare alaturi de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea. Insa, desi Ghita a relatat o intalnire petrecuta pe 2 februarie 2015, mai multe detalii prezente in filmari demonstreaza ca imaginile au fost inregistrate pe 2 ianuarie 2015, la vila fostului deputat din Cheia.

Astfel, potrivit unei interpretari prezentate miercuri in talk-showul ContraZiceri cu Razvan Zamfir, la doar cateva saptamani dupa ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale, Sebastian Ghita si generalul SRI Florian Coldea sarbatoreau trecerea dintre ani pe domeniul deputatului prahovean.

loading...

„Vin 14:34:40 / (…)cheia_20150102(…)” ar putea indica data de vineri, 2 ianuarie 2015

Imagini din ziua de vineri, 2 ianuarie 2015 (click pentru detalii)

Jurnalistul Sorina Matei a publicat pe pagina sa de facebook  24 de fotografii cu interiorul si exteriorul vilei lui Sebastian Ghita din Cheia, jud. Prahova, acolo unde fostul deputat si fostul numar 2 din SRI si-ar fi petrecut revelionul.

„Interiorul şi exteriorul vilei din Cheia, într-o serie de fotografii publice, realizate în 2014, atunci când era deputat, chiar de către arestatul Sebastian Ghiţă. (…) De asemenea, S.Ghiţă a declarat că are doar o casă de locuit în Ploieşti, de 1211 mp.Ulterior, S.Ghiţă a susţinut că vila de la Cheia aparţine „familiei” sale, potrivit unor surse, vila aparţinând de facto chiar lui S.Ghiţă, acolo petrecându-şi ieşirile la munte şi, de exemplu, Revelionul 2014-2015. Averea deputatului Sebastian Ghiţă nu a fost niciodată verificată de Agenţia Naţională de Integritate, în perioada 2012-2016″, a scris Sorina Matei.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *