PSD isi cumpara palat de 1 milion de euro dar are datorii istorice de zeci de milioane de lei

Trezorierul Partidului Social Democrat a anuntat joi, 12 ianuarie, ca formatiunea pe care o reprezinta va achizitiona sediul central din Soseaua in care pana acum a stat in chirie. Potrivit lui Mircea Draghici, suma totala pe care PSD o va plati pentru palat se ridica la aproape 1 milion de euro

„Am platit din urma si ratele pe care le aveam restante, am platit si penalitatile si, la acest moment, sediul din Kiseleff, un simbol al partidului de atatia ani, este proprietatea partidului (…) Sigur ca va veni o plata suplimentara la partid, plata impozitului pe cladire fiind in proprietatea noastra. Poate bate spre un miliard, poate si mai bine, de lei vechi”, a precizat Draghici.

loading...

In decembrie 2013, PSD a semnat cu RA-APPS contractul de cumparare a sediului central al partidului, contra sumei de 973.000 de euro, platind la acel moment un avans de 10% si urmand sa achite integral intreaga suma in rate esalonate pe trei ani, potrivit News.ro.

Situatia financiara a Partidului Social Democrat nu este, insa, una infloritoare. Potrivit ultimului bilant depus la Ministerul de Finante, PSD inregistra datorii de aproape 30.000.000 de lei inainte de anul electoral 2016.

extras din bilantul depus de PSD in 2015 la Ministerul de Finante
extras din bilantul depus de PSD in 2015 la Ministerul de Finante
loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *