Prima televiziune independenta unionista se pregateste de lansare. Cum poti sustine UNIREA TV

Societatea civila unionista incearca sa lanseze prima televiziune 100% independenta care sa militeze pentru reintregirea Romaniei. Blocul Unitatii Nationale (BUN) a lansat deja campania de strangere de fonduri pentru Unirea TV, proiectul care ar trebui sa contrabalanseze presa rusofila de la Chisinau. Termenul stabilit pentru lansarea televiziunii este 2016, iar unionistii isi propun sa inceapa cu doua studiouri: Bucuresti si Chisinau.

„La început de 2016, vorbeam despre cel mai ambițios proiect al nostru – Unirea TV – care să lege cele două maluri de Prut și cele două inimi românești, Chișinău și București. (…) Suntem, acum, pe ultima sută de metri. Urmează lansarea”, a precizat Constantin Codreanu, liderul BUN. Insa pana la lansare, cateva mii de euro mai sunt necesare pentru inceperea emisiei.

loading...

Potrivit initiatorilor, 30.000 de euro trebuie stransi pentru studioul de la Chisinau, in timp ce emisia din Bucuresti poate incepe cu doar 2.000 de euro pe care aproape i-au obtinut din sponsorizari. In acelasi timp, unionistii cauta sprijin financiar pentru a asigura functionarea lunara a statiei. Pentru emisia de la Chisinau militantii Blocului Unitatii Nationale au nevoie de 3.000 de euro pe luna, iar costurile din Bucuresti sunt si de aceasta data mai mici, de doar 750 de euro pe luna.

„Peste 80% din spațiul media din Republica Moldova este ocupat de posturile TV din Federația Rusă. De 25 de ani, cetățenii sunt supuși unui proces continuu de spălare pe creier, care nu se mai oprește. Televiziunile cu producție locală sunt influențate de interesele politice ale proprietarilor aflați în goana după voturi. Posturile TV din Republica Moldova au devenit instrumente de manipulare și arme anti-Unire. Oamenii nu au acces la informații din surse independente și sunt victime ale acestei situații dezastruoase. A venit timpul să lansăm un post TV independent în Republica Moldova care să nu stea la cheremul oligarhilor. Un post care să nu manipuleze și să informeze corect. Trebuie să oprim îndobitocirea cetățenilor cu falsuri istorice și informații distorsionate din prezent. Informarea corectă este un pas decisiv spre reîntregire prin creșterea numărului unioniștilor”, sustin initiatorii proiectului UnireaTV

Cum sumele de care unionistii au nevoie pentru a lansa prima televiziune independenta si nationalista nu sunt foarte ridicate, comparativ cu bugetul oricarei alte statii tv, Blocul Unitatii Nationale a decis sa apeleze la donatiile patriotilor romani de pe ambele maluri ale Prutului.

UnireaTV poate fi sustinuta financiar astfel:

PayPal: contact.bun@gmail.com

Donații USD

Indiegogo: http://igg.me/at/UJ8XARK4suY

Donaţii MDL

MOLDMD2X334
IBAN: 2258A34381
Banca Beneficiară: BC „Moldinconbank”S.A.
AO TINERII MOLDOVEI, IDNP: 1015620001000

Donații EURO sau RON

EURO – Cont RO54RNCB0088142679350002
RON – Cont RO81RNCB0088142679350001

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ, Filiala Universitate,
Bd. Regina Elisabeta nr. 5, Sector 3, Bucureşti,
Cod poştal 030016
Asociația „Platforma Unionistă Acțiunea 2012”
Str. Academiei 37-35, Ap. 2, Cod poștal 10013
Cod Swift RNCBROBU și Cod BIC RNCB

loading...

Comentarii

Comentarii

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *