Facebook-ul îi bântuie pe pesediști și acum

George RÎPĂ

Rețelele sociale continuă să-i bântuie pe pesediști la aproape un an de la pierderea alegerilor prezidențiale, când au dat vina pentru eșec pe americani și pe Facebook, după cum explica plastic Marian Vanghelie în noiembrie 2014.

loading...

“Ne-au prezentat așa lucrurile: el a fost foarte bun, candidatul a fost cel mai bun candidat de când a avut PSD candidați la prezidențiale. Ne-a prezentat niște cifre și a zis: <Nu întelegeți că nu noi stabilim cine câștigă? Au stabilit cei de afară, americanii, că nu trebuie să caștige Ponta>”, declara Vanghelie. “Vă rog să îl întrebați ce ințelege el prin America și americani”, a continuat Vanghelie.

Ulterior însă, Liviu Dragnea a explicat că Vanghelie a încurcat almanahele cu rețelele sociale și că în realitate el s-ar fi referit la Facebook care este … american.

“Nimeni n-a vorbit la acea discuție de șase ore despre implicarea unei alte țări în aceste alegeri. Eu am explicat că Facebook-ul este o rețea de socializare americană, dar pe care au folosit-o românii și s-au socializat pe Facebook și s-au hotarat să voteze împotriva noastră, dar au votat românii”.

Ei bine, la un an de la încurcătură, încă premierul Victor Ponta susține că principala cauză a valului de migranți dinspre Africa și Orientul Mijlociu înspre Europa, ar fi același Facebook.

“Cred că principalul organizator este Facebook. În taberele din Turcia, sirienii comunică cu cei din Europa și astfel se propagă valul”, a declarat Victor Ponta la televiziunea mogului care a luat cei mai mulți ani de pușcărie.

loading...

Comentarii

Comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *